Appartement huren: niet meer beschikbaar Liebergerweg in Hilversum

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Hilversum. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Aan de Liebergerweg gelegen onlangs gerenoveerd 3-kamer hoekappartement gelegen op de eerste woonlaag van het appartementencomplex. Het appartement beschikt onder andere over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, een open keuken, een badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine, separaat toilet en een ruime berging voorzien van elektra in het souterrain van het complex. Achter het appartementencomplex, waar tevens de entree van het complex zit, bevindt zich een parkeerhofje waar vrij geparkeerd kan worden.

De Liebergerweg is een doorgaande weg met een gunstige verbinding naar uitvalswegen naar de A11 en A27, winkels, scholen, Centraal Station NS en natuurgebied Anna's Hoeve zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:
entree, meterkast, bergkast met c.v.-opstelling, toilet, woonkamer met nieuwe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, nieuwe badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine, hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Ruime berging van 12 m² gelegen in het souterrain van het complex voorzien van elektra;
- Verwarming en warm water middels een C.V.-ketel;
- Dubbele beglazing.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Hilversum
Wijk/buurt: Liebergen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart