Apartment for rent: no longer available Liebergerweg in Hilversum

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Hilversum. You can contact the advertiser if you have any questions.

Aan de Liebergerweg gelegen onlangs gerenoveerd 3-kamer hoekappartement gelegen op de eerste woonlaag van het appartementencomplex. Het appartement beschikt onder andere over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, een open keuken, een badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine, separaat toilet en een ruime berging voorzien van elektra in het souterrain van het complex. Achter het appartementencomplex, waar tevens de entree van het complex zit, bevindt zich een parkeerhofje waar vrij geparkeerd kan worden.

De Liebergerweg is een doorgaande weg met een gunstige verbinding naar uitvalswegen naar de A11 en A27, winkels, scholen, Centraal Station NS en natuurgebied Anna's Hoeve zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:
entree, meterkast, bergkast met c.v.-opstelling, toilet, woonkamer met nieuwe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, nieuwe badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine, hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Ruime berging van 12 m² gelegen in het souterrain van het complex voorzien van elektra;
- Verwarming en warm water middels een C.V.-ketel;
- Dubbele beglazing.

Read more with an subscription!

General information

City Hilversum
District/Neighbourhood: Liebergen
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map