Apartment for rent: no longer available Havenstraat in Hilversum

  • 72 m2
  • 4 rooms
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Hilversum. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit prachtig gerenoveerde en volledig gemeubileerde appartement in de stad Hilversum beschikt over drie slaapkamers. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, terwijl de derde slaapkamer twee eenpersoonsbedden heeft. Het appartement biedt een unieke ervaring met een vide waarop een van de slaapkamers is gesitueerd. Daarnaast heeft het een ruim balkon dat grenst aan de gezellige woonkamer. De badkamer is uitgerust met zowel een aparte douche als een ligbad

De keuken is voorzien van hoogwaardige, state-of-the-art apparatuur. In de woonkamer kun je genieten van een luxe zitgedeelte of gebruikmaken van de ruime eettafel. Een smart-tv is aanwezig in de woonkamer. De woning is uitgerust met zonnepanelen en een slim verwarmingssysteem voor optimaal comfort

Daarnaast beschikt de woning over een aparte berging en een privéparkeerplaats onder het gebouw."

Ligging:
Auto: Met de auto kun je vanaf de Havenstraat in Hilversum naar Utrecht reizen in ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het verkeer en de gekozen route.
Openbaar vervoer: Het openbaar vervoer, zoals trein of bus, biedt regelmatige verbindingen tussen Hilversum en Utrecht. De reistijd kan variëren, maar het duurt doorgaans ongeveer 40 minuten met het openbaar vervoer.
Houd er rekening mee dat de exacte tijden en afstanden kunnen variëren op basis van specifieke locaties en de actuele omstandigheden. Het is raadzaam om actuele dienstregelingen te raadplegen voor het meest nauwkeurige reisadvies

De ligging van appartementen op de Havenstraat in Hilversum kan als gunstig worden beschouwd om verschillende redenen:

Voorzieningen in de buurt: De Havenstraat kan dicht bij voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants en recreatiegebieden liggen, waardoor het handig is voor het dagelijkse leven.
Woonomgeving: Als de Havenstraat in een rustige en aangename woonwijk ligt, kan dit bijdragen aan een prettige leefomgeving voor bewoners.
Natuur en recreatie: De nabijheid van parken, natuurgebieden of recreatiemogelijkheden kan de kwaliteit van leven verbeteren en ontspanningsmogelijkheden bieden.

Read more with an package!

General information

City Hilversum
District/Neighbourhood: Havenstraatbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map