Apartment for rent: no longer available Herenstraat in Hilversum

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Hilversum. You can contact the advertiser if you have any questions.

Een prachtig gemeubileerd instap klaar 2-kamer appartement in het centrum van Hilversum, met een kwalitatieve afwerking en energielabel A+++. Het appartement is onderdeel van het hoogwaardige nieuwbouwcomplex City Apartments en gebouwd in 2019.

Dit appartement is uitermate geschikt voor short en long stay, beschikbaar vanaf een huurperiode van 6 maanden.

City Apartments
De luxe stadsappartementen zijn gelegen midden in het centrum van Hilversum ter plaatse van de voormalige City Bioscoop. Het appartementencomplex beschikt over 15 twee-en-drie-kamerappartementen waarvan het merendeel beschikt over een ruim balkon op het zuiden, 20 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte op de begane grond. De oppervlaktes variëren tussen de 40 en 64m2.

De appartementen zijn direct te betrekken waarbij het afwerkingsniveau van buitengewoon niveau is. De appartementen beschikken over afgewerkte wanden, visgraad vloer, vloerverwarming, luxe sanitair en hoogwaardige keuken met stenen blad en BOSCH inbouwapparatuur. Daarnaast worden de woningen opgeleverd inclusief een glasvezel internet aansluiting, video intercom en een bijzonder gunstig label A+++. Met de centrale ligging, moderne afwerking en volledige oplevering hebben de woningen een hoge mate van wooncomfort. Het complex is voorzien van een lift installatie en de hebben een gezamenlijke berging. De ingang van het parkeerterrein aan de achterzijde is enkel toegankelijk voor bewoners, met een op afstand bedienbare parkeerpaal.

Wonen in Hilversum
Het nieuwbouwproject City Apartments ligt midden in het centrum, aan de Herenstraat tegenover het Filmtheater. Op steenworp afstand van winkelcentrum Hilvertshof, de gezellige restaurants aan de Groest en alle benodigde dagelijkse voorziening o.a. het marktterrein, bioscoop VUE, diverse fitnesscentra en foodhall Mout. Andere faciliteiten als (internationale) scholen en sportmogelijkheden zijn op loopafstand. Het treinstation Hilversum-Centraal is op 5 minuten loopafstand, waardoor je binnen 25 minuten op zowel Utrecht-Centraal als Amsterdam-Centraal bent. Met de auto zijn de steden Amsterdam, Utrecht & Amersfoort op nog geen half uur afstand.

INDELING
De centrale hoofdentree bevind zich aan de linkerzijde van het complex, waar tevens de toegang is tot de 20 parkeerplaatsen en de bergingen. Met de lift of trap is de 3e etage te bereiken, met toegang tot het 2-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 40m2.

De gehele woning is voorzien van een strakke visgraat vloer en glad gestuukte wit gesausde wanden. Via de hal is toegang tot de living met frans balkon en hoge ramen met vrij uitzicht. De luxe open keuken is stijlvol, met greep loze mat witte panelen, composiet werkblad en een koperen kraan. Daarnaast is de keuken voorzien van hoge kwaliteit inbouwapparatuur (Bosch), een combi oven / magnetron, vaatwasmachine, koel / vriescombinatie, 4 pits inductiekookplaat, en een rvs wandschouwkap.

Via de trap hal is de slaapkamer en badkamer te bereiken. De kwalitatief uitgevoerde badkamer maakt de woning compleet; luxe inloopdouche, RVS Meir douche set en kranen, een lichtgrijze vloertegel, hoogglans witte wandtegel tot aan het plafond, spiegel, teakhouten badkamer meubel met greep loze soft-close la en keramische wastafel.

De woning is voorzien van vloerverwarming, een eigen glasvezel internet aansluiting, een bijzonder gunstig energie label A+++ en een warmte terugwin installatie. Kortom, een hoge mate van wooncomfort.

KENMERKEN
• Gemeubileerd
• Gelegen in Centrum Hilversum
• Luxe afwerking
• Frans balkon op het zuiden
• Vloerverwarming
• Energielabel A+++

CONDITIES
• Beschikbaar per 1 december 2021
• Totale huurprijs is € 1.195,- inclusief de servicekosten, meubels en nutsvoorzieningen
• Huurperiode minimaal 6 maanden, short & long stay
• Huurprijs is inclusief het voorschot gas/water/elektra
• Huurprijs is inclusief internet & tv abonnement
• Huurprijs is inclusief servicekosten
• Parkeerplaats optioneel bij te huren
• Geen huisdieren toegestaan
• Gunning voorbehoud eigenaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Read more with an subscription!

General information

City Hilversum
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map