Appartement huren: niet meer beschikbaar Brinkweg in Hilversum

  • 60 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Hilversum. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Voor DRIE of VIER MAANDEN te huur: Short/midstay appartement in centrum Hilversum, volledig gemeubileerd met twee slaapkamers en balkon.

Condities:
• Beschikbaar: per 15-01-2024
• Huurprijs van: € 1.395,- exclusief per maand
• Huurprijs is exclusief Gas/Water/Elektriciteit/Internet. Voorschot €150 per maand.
• Huurperiode: beschikbaar vanaf 15 januari 2024 voor 3 of 4 maanden
• Waarborgsom gelijk aan een maandhuur

Kenmerken
• Gemeubileerd appartement, je kunt er zo in!
• Voorzien van 2 aparte slaapkamers
• Ideaal als tijdelijke overbrugging
• Op loopafstand zijn diverse winkels te vinden en Hilversum-Centraal.

Ligging
Op loofafstand bevinden zich winkels (incl. overdekt winkelcentrum Hilvertshof), sportgelegenheden, een moderne bioscoop VUE, marktterrein, diverse restaurants, terrassen, foodhall MOUT en treinstation Hilversum-Centraal. Vanaf Hilversum Centraal is Utrecht Centraal op 16 minuten afstand, Amsterdam Centraal op 21 minuten afstand en Amersfoort Centraal op 12 minuten. Er is een goede verbinding met de A1/A27, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn met de auto op circa 30 minuten afstand.

Indeling
Via een centrale entree op de begane grond bereikt u dit appartement op de eerste etage via een trappenhuis of via de lift. In het appartement bereikt u via de hal de lichte woonkamer aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is o.a. voorzien van een houten eettafel met stoelen en hoekbank. De keuken bevindt zich in de woonkamer. Deze is voorzien van een koelkast, vriezer, vaartwasser, 4-pits gasfornuis, oven en meer dan voldoende kastruimte. Via de hal is het separaat toilet en de twee slaapkamers te bereiken. In de kleinere slaapkamer bevindt zich een slaapbank, kastruimte en een bureau. In de grootste slaapkamer bevindt zich een tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een wasmachine, wastafel en inloopdouche.

Kortom: een heerlijk 2-slaapkamer appartement, in geheel gemeubileerde staat wachtend op zijn volgende tijdelijke bewoner! Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Objectieve criteria toewijzing van een huurwoning bij NEWCURB voor dit appartement:
- Volgorde van reageren
- Bron van inkomen/soort arbeidsovereenkomst
- Hoogte van het inkomen (minimaal 3x de maand huur)
- Huurverleden
- Samenstelling huishouden
- Positieve screening
- In alle gevallen geld dat wij een advies geven op basis van de objectieve criteria. Doch is een eigenaar zelf degene die de woning gunt.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan, wordt echter geen aansprakelijkheid van onze zijde aanvaard. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief. Aan de in deze woningadvertentie gebruikte impressies kunnen geen rechten worden ontleend. Inrichting kan afwijken van de foto's.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Hilversum
Wijk/buurt: Havenstraatbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart