Appartement huren: niet meer beschikbaar Fabrikeursstraat in Hilversum

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Hilversum. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Welkom in dit luxueuze driekamer appartement in hartje Hilversum. Deze maisonette is gelegen aan een rustige straat en beschikt over een parkeerplaats onder het complex. Naast een gezamenlijke fietsenstalling is er ook nog een aparte berging aanwezig.

Bij binnenkomst in het appartement, ligt aan je linkerhand de eerste slaapkamer. In deze slaapkamer zit een inbouwkast waar ruimte voor de wasmachine en droger is ingericht. De wasmachine en droger mogen worden gebruikt, maar blijven wel eigendom van de verhuurder. Indien de apparaten stuk gaan, zijn de kosten voor vervanging, of reparatie, voor huurder.

Als je doorloopt in de ruime hal, bevindt zich tegenover de trap de badkamer en daarnaast het toilet. Het toilet is gemoderniseerd en in dezelfde stijl afgewerkt als de in 2020 gerenoveerde badkamer. De badkamer beschikt over een whirlpool, inloopdouche, wasmeubel en spiegel.

Naast de badkamer ligt de grote slaapkamer. In deze kamer bevindt zich een kledingkast met zes deuren. In de zomer is het heerlijk koel dankzij de plafondventilator.

Met de wenteltrap kom je uit in de woonkamer. is op het zuiden gelegen en biedt toegang tot het balkon met twee openslaande deuren. Je hebt dus een heerlijk zonnig balkon. In de woonkamer bevindt zich ook de thermostaat. Deze kan worden bediend met een app.

De keuken is modern afgewerkt en beschikt over de volgende apparatuur:

- kookplaat (RVS en op gas)
- designkraan
- inbouw magnetron/oven/grill
- inbouw koelkast
- inbouw vaatwasser
- afzuigkap met afwasbare filters.

Heb jij interesse in deze woning, dan geeft Jurriaan je graag een rondleiding.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Hilversum
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart