Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Yssumlaan in Hilversum

  • 230 m2
  • 7 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Hilversum. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gelegen gestoffeerde, zeer royale helft van dubbele villa. De garage is vrijstaand en de tuin heeft verschillende terrassen en biedt privacy. De internationale school, het bos en het centrum zijn op loopafstand en de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar.

De entree van de woning is royaal en heeft evenals de keuken, die beschikt over inbouwapparatuur, een granieten vloer. De zeer lichte L-vormig woonkamer (60 m2) heeft een prachtige zandstenen schouw, is voorzien van eikenparket en biedt middels de openslaande tuindeuren toegang tot de 2 terrassen (ZW en ZO).

Via de hal bereikt u de kelder - met stahoogte - waar de wasmachine en droger zijn gesitueerd. In een afgesloten ruimte is de CV installatie.

Via een ruim trappenhuis komt u op de overloop dat toegang geeft tot 3 in grootte variërende slaapkamers waarvan 1 is voorzien van een balkon en 1 van 2 inbouwkasten. Op deze eerste verdieping bevinden zich 2 badkamers. De 1e badkamer is voorzien van bad, toilet en wastafel en de 2e badkamer van douche en wastafel.

De zolderverdieping biedt wederom 3 in grootte variërende, zeer lichte slaapkamers waarvan 1 een dakkapel heeft, een royale overloop en de 3e badkamer die is voorzien van toilet, douche en wastafel. Alle slaapvertrekken hebben een laminaat vloer.

Woonoppervlakte : 230 m²
Inhoud : 800 m³
Perceelsgrootte : 574 m²

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een bezichtiging wilt inplannen. We horen graag van u.

SPECIALE VOORWAARDEN:
- Beschikbaar: 1 juli 2020
- Huurperiode: minimaal 12 maanden
- Speciale aanbieding: Huurkorting van € 250, - voor de eerste 6 maanden, na 6 maanden is de huur € 3.500, -
- CPI met een minimum van 2%
- Waarborgsom: 2 maanden huur
- Gestoffeerd

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Hilversum
Wijk/buurt: Boomberg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart